Poligoni

Poligoni

Izziv, igrišče, grad, tobogan, čoln, prepreka, stopnica, stolpnica – blazina!

Sklop mehkih elementov, ki se jih po mili volji in z neomajno domišljijo lahko združuje v zanimive poligone primerne za igro in razvoj najmlajših.

Skozi razvoj naših izdelkov smo prepoznali izjemno vrednost, ki jo le ti nudijo otrokom med igro – s pomočjo haptične zaznave in dojemanjem razgibanih oblik ter raznolikih barv lahko pripomorejo k razvoju motoričnih spretnosti. Tako je nastala ideja poligona, seta mehkih blazin v obliki raznolikih geometrijskih teles, ki je hkrati funkcionalna igrača, udoben pohištveni element ter spodbuda k gibanju.

Poligon je primeren za domačo uporabo ali v družabnih okoljih kot so vrtci, igralnice ali knjižnice, saj so posamezni elementi izdelani iz trajnostnih visokokakovostnih materialov primerih za dezinfekcijo. Poligon lahko po vaši želji naročite iz poljubnega števila blazin.  

Otroci obožujejo svobodo, ki jim jo omogoča poligon, saj lahko po svoji domišljiji raziskujejo in odločajo kako bodo sestavili in uporabili raznolike blazine. Posamezni elementi so poleg tega še zanimivi in uporabni kot samostojne igrače ali sedalne blazine.

Vsak poligon je skrbno izdelan in v vsako blazino vložimo vso našo ljubezen in pozornost.